Terminaltraktor – nogle filosofiske badutspring

Terminaltraktor – nogle filosofiske badutspring

Terminaltraktor. Smag på ordet. Nej, jeg mener det. Smag lige på ordet. Terminaltraktor. Ja, hvor tror du, at jeg vil hen med denne underlige og mystifistiske indledning på et foregøglet blogindlæg? Tror du, at jeg enten vil rose eller skose denne maskine? Jeg svarer hertil det paradoksale både-og. For ja. Terminaltraktoren vil jeg skose. Men nej. Terminaltraktoren vil jeg også rose. Så hvad bliver det? Igen begge dele? Er du forvirret? Godt, det var også meningen. Tilgiv mig mine drillerier, der prøver at skabe lidt fremdrift i denne tekst. I denne tekst om terminaltraktorer og deres evner. Jeg skal nok forklare dig meningen bag galskaben. For når jeg siger, at jeg vil skose og rose, så vil jeg skose maskinens grimme navn og rose dens ærværdige funktion. Står det hele lidt klarere for dig, min kære og nødvendige læser, uden hvem (hvis du, ak og ve, ikke skulle læse dette lille skriv) denne artikel glider ud i tomhedens udefinerlige bundløse dybder. For hvem skriver dog for døve øren, hvem skriver til tomheden, hvilken forfatter ønsker dog ikke at blive læst og elsket af sit læsende publikum? Men tilbage til sagen. Ikke flere af disse glorværdige falbelader, der rimer på tomhedens arkader. Terminaltraktoren vil jeg nu berette om. Først ved, som sagt, at skose den. For hvordan kan man i ramme alvor have valgt så grimt et navn til så skøn en maskine? Hvem er det dog, som har begået en sådan frygtelig forbrydelse? Nå, lad det være nok desangående. Lad mig i stedet fortælle om nogle af de gode ting ved denne maskine. Terminaltraktoren ville jeg (og vil jeg fremdeles) jo rose. Så ikke mere skosen, nu kun rosen.

Terminaltraktoren – lidt generel information

Jeg toner mig selv en smule ned, går en oktav ned og går lidt mere prosaisk til værks. Terminaltraktoren vil jeg nu mere konkret fortælle dig om. hvad er denne skønne maskine dog for en størrelse? Bag dens grimme navn gemmer der sig som sagt jo en skøn maskine. Skøn på hvilken måde? Jo, den er skøn, fordi den så fint varetager sin funktion. Sin funktion, hvilken funktion, kunne du spørgende afbryde min skrivende talestrøm. Jo, jo, jeg skulle lige til at sige det. Vær du nu lidt tålmodig. Terminaltraktorens funktion består i at fragte tungt gods rundt på… terminaler og andre lignende steder. Denne maskine har du derfor også med stor sandsynlighed allerede beskuet. Hvorhenne? I lufthavnen. Men jeg har da ikke set nogen traktorer i lufthavnen? Og nej, dette er rigtigt og forkert. Igen en dikotomi. For du har set den. Terminaltraktoren har du set. Men den ligner ikke en traktor. Den ligner i stedet en mindre lastbil. Så terminaltraktorens udseende har snydt dig.

Terminaltraktoren – køb den i dag

Terminaltraktoren vil jeg altså anbefale dig at købe uden at tøve. Se. Jeg går nu yderligere en oktav ned og bliver endnu mere prosaisk, idet jeg prøver at sælge dig denne maskine. Tøv ej og lad denne maskine for altid forkæle dig.